The W
Views: 100247361
Main | FAQ | Search: Y! / G | Calendar | Color chart | Log in for more!
30.10.14 1804
The W - Internet & Computers - Website help
This thread has 5 referrals leading to it
Register and log in to post!
Thread rated: 6.09
Pages: 1
(284 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (4 total)
MoeGates
Andouille








Since: 6.1.02
From: Brooklyn, NY

Since last post: 9 days
Last activity: 1 day
#1 Posted on | Instant Rating: 3.13
So I've got a website I made with iWeb (bleh). When I publish it it's supposed to look like this: http://web.mac.com/moegates it looks like that when I publish to .mac, AND when I view publish it to a folder and view it locally on my computer.

However, when I upload the page to my site with ftp, it looks like this http://www.allcitynewyork.com/home2.html

I've tried using different ftps. Is it a hosting problem? It used to be exactly the same, no problem. Any advise on how to fix it or who to contact?



www.allcitynewyork.com
Promote this thread!
CRZ
Big Brother
Administrator








Since: 9.12.01
From: ミネアポリス

Since last post: 2 hours
Last activity: 1 hour
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#2 Posted on | Instant Rating: 9.24
    Originally posted by MoeGates
    So I've got a website I made with iWeb (bleh). When I publish it it's supposed to look like this: http://web.mac.com/​moegates it looks like that when I publish to .mac, AND when I view publish it to a folder and view it locally on my computer.

    However, when I upload the page to my site with ftp, it looks like this http://www.allcitynewyork.com/​home2.html

    I've tried using different ftps. Is it a hosting problem? It used to be exactly the same, no problem. Any advise on how to fix it or who to contact?
Are you using a style sheet on .mac that didn't move over to your place? I see some CSS directives in there, but I can't figure out if you're actually loading in any (but feel like you must be?) Also...I don't know so much about CSS, sad to say. But you probably do!



MoeGates
Andouille








Since: 6.1.02
From: Brooklyn, NY

Since last post: 9 days
Last activity: 1 day
#3 Posted on | Instant Rating: 3.13
No, I know nothing about anything - I'm mostly just trying to figure out if it's an iWeb issue, an ftp issue, or a hosting issue (I have GoDaddy. Do they suck?).

The fact that I can view it internally on my computer from a separate file and it's fine leads me think it's a hosting issue.



www.allcitynewyork.com
thecubsfan
Scrapple
Moderator








Since: 10.12.01
From: Aurora, IL

Since last post: 3 hours
Last activity: 32 min.
#4 Posted on | Instant Rating: 10.00
CRZ's on the right track.

The CSS file you have at http://web.mac.com/moegates/Site/home_files/home.css is different from the one you have at http://www.allcitynewyork.com/home_files/home.css .

I'd guess there's an old version of the CSS file caught up somewhere. If you want the .mac version, grab it from that site and reupload it to the allcitynewyork site.



thecubsfan.com - luchablog
Thread rated: 6.09
Pages: 1
Thread ahead: Firefox Bookmarks
Next thread: iTunes question
Previous thread: F@H
(284 newer) Next thread | Previous thread
If you have access to the raw logs, I HIGHLY recommend Awstats. From what I've seen, it gives about as much information as you can hope for from a stats generator. I use it for two sites at work, and my own personal site.
- Leroy, Site stats (2004)
The W - Internet & Computers - Website helpRegister and log in to post!

The W™ message board

ZimBoard
©2001-2014 Brothers Zim

This old hunk of junk rendered your page in 0.095 seconds.