The W
Views: 100952192
Main | FAQ | Search: Y! / G | Calendar | Color chart | Log in for more!
28.11.14 1446
The W - the-w.com Site Feedback - this site is double clicking
This thread has 3 referrals leading to it
Register and log in to post!
Thread rated: 6.46
Pages: 1
(235 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (18 total)
CajunMan
Boudin blanc
No longer registered








Since: 2.1.02
From: Give me a Title shot!

Since last post: 1135 days
Last activity: 272 days
#1 Posted on | Instant Rating: 0.67
I'm getting double and triple clicks when clicking on a topic on this site today. I don't think its my server or computer because other sites are not doing it, just this one. Is it anything to be worried about?
Promote this thread!
Java
Goetta








Since: 2.1.02
From: Chandler, AZ

Since last post: 18 days
Last activity: 4 hours
#2 Posted on
    Originally posted by CajunMan
    I'm getting double and triple clicks when clicking on a topic on this site today. I don't think its my server or computer because other sites are not doing it, just this one. Is it anything to be worried about?


This is also happening to me.
Guru Zim
SQL Dejection
Administrator








Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 1 day
Last activity: 18 hours
AIM:  
#3 Posted on | Instant Rating: 8.50
Chris changed something.

It's not double clicking, it's loading two or three things. You are getting the load noise in IE as each one ends.

I can't figure out what it is or I'd fix it.




Sign up for Folding@Home and join our team. PM me for details.

Ignorance is bliss for you, hell for me.
Guru Zim
SQL Dejection
Administrator








Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 1 day
Last activity: 18 hours
AIM:  
#4 Posted on | Instant Rating: 8.50
There was an affiliate link thingy in the footer of the page that has been there for years, but I'm not sure it was working ever. I just commented it out and it is now no longer doing the odd loading behaviour.

//Edit: I don't know why I never saw this happen before last night, this code hasn't changed in a really long time.

(edited by Guru Zim on 10.5.09 1009)



Sign up for Folding@Home and join our team. PM me for details.

Ignorance is bliss for you, hell for me.
CajunMan
Boudin blanc
No longer registered








Since: 2.1.02
From: Give me a Title shot!

Since last post: 1135 days
Last activity: 272 days
#5 Posted on | Instant Rating: 0.67
Good Work, Thanks!
CRZ
Big Brother
Administrator








Since: 9.12.01
From: ミネアポリス

Since last post: 19 hours
Last activity: 11 hours
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#6 Posted on | Instant Rating: 8.51
Ummmm, wait....you deleted the thing that makes the Amazon links work. I'm putting it back in. If there's a problem, let's get on Amazon to fix it because it must be something they just changed.



Guru Zim
SQL Dejection
Administrator








Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 1 day
Last activity: 18 hours
AIM:  
#7 Posted on | Instant Rating: 8.50
It is broken again. I didn't delete anything, I just commented it out.




Sign up for Folding@Home and join our team. PM me for details.

Ignorance is bliss for you, hell for me.
Guru Zim
SQL Dejection
Administrator








Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 1 day
Last activity: 18 hours
AIM:  
#8 Posted on | Instant Rating: 8.50
God, that's really, really annoying.




Sign up for Folding@Home and join our team. PM me for details.

Ignorance is bliss for you, hell for me.
Guru Zim
SQL Dejection
Administrator








Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 1 day
Last activity: 18 hours
AIM:  
#9 Posted on | Instant Rating: 8.50
Well,

Here's the thing.

Either disable the navigation noise in IE - or use Firefox. I can't tell you that this is new this weekend, but I can tell you I can't fix it in IE. It is annoying. It's part of the Amazon code we use for the mouseovers on the deals.

If Amazon wasn't help us keep this server running, I'd consider disabling it.




Sign up for Folding@Home and join our team. PM me for details.

Ignorance is bliss for you, hell for me.
CRZ
Big Brother
Administrator








Since: 9.12.01
From: ミネアポリス

Since last post: 19 hours
Last activity: 11 hours
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#10 Posted on | Instant Rating: 8.51
Is it still happening to you guys? I just fired up IE6 here at work to test things and I'm not reproducing what you'd reported. I'm wondering if something changed or if it's just that I'm force into using an ancient IE...



Guru Zim
SQL Dejection
Administrator








Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 1 day
Last activity: 18 hours
AIM:  
#11 Posted on | Instant Rating: 8.50
Yes, I still get the initial page load sound, then a second page load sound as the last part of the page loads - where the A affiliate code is loading.




Sign up for Folding@Home and join our team. PM me for details.

Ignorance is bliss for you, hell for me.
Mr. Boffo
Scrapple








Since: 24.3.02
From: Oshkosh, WI

Since last post: 488 days
Last activity: 448 days
#12 Posted on | Instant Rating: 5.24
Could be worse. I loaded up IE (which I never use, it's the new version 8, wonder if that's the source of new reports of this) and it went to the default homepage, http://hp-laptop.aol.com/ . I ended up getting about 6 distinct clicks there.
CajunMan
Boudin blanc
No longer registered








Since: 2.1.02
From: Give me a Title shot!

Since last post: 1135 days
Last activity: 272 days
#13 Posted on | Instant Rating: 0.67
It's still happening, like three/four times in a row now.
Lise
Mrs. Guru








Since: 11.12.01

Since last post: 455 days
Last activity: 10 days
#14 Posted on | Instant Rating: 8.60
It's a feature!

/edit Ok, it started to bug me. (it is back down to two clicks instead of 3-4 now though) In case this is bugging anyone else:

Control Panel/Sounds, Speech and Audio Devices, then Sounds and Audio Devices, on the Sounds tab, scroll down to the section for Windows Explorer. Click the event called "Start Navigation," and change the setting to "none" from the dropdown box.

(edited by Lise on 13.5.09 1343)
CajunMan
Boudin blanc
No longer registered








Since: 2.1.02
From: Give me a Title shot!

Since last post: 1135 days
Last activity: 272 days
#15 Posted on | Instant Rating: 0.67
    Originally posted by Lise
    It's a feature!

    /edit Ok, it started to bug me. (it is back down to two clicks instead of 3-4 now though) In case this is bugging anyone else:

    Control Panel/Sounds, Speech and Audio Devices, then Sounds and Audio Devices, on the Sounds tab, scroll down to the section for Windows Explorer. Click the event called "Start Navigation," and change the setting to "none" from the dropdown box.

    (edited by Lise on 13.5.09 1343)


Yeah, I feel like I'm playing Video Poker now.

(deleted by CajunMan on 14.5.09 2347)

(resurrected by CajunMan on 14.5.09 2347)


Got it now, I just turned the volume down. Thanx.

(edited by CajunMan on 14.5.09 2348)
Guru Zim
SQL Dejection
Administrator








Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 1 day
Last activity: 18 hours
AIM:  
#16 Posted on | Instant Rating: 8.50
Is this still doing it for anyone?




Sign up for Folding@Home and join our team. PM me for details.

Ignorance is bliss for you, hell for me.
CRZ
Big Brother
Administrator








Since: 9.12.01
From: ミネアポリス

Since last post: 19 hours
Last activity: 11 hours
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#17 Posted on | Instant Rating: 8.51
    Originally posted by Guru Zim
    Is this still doing it for anyone?
I didn't tell anybody, but earlier this week I added some code to only activate the A link enhancer stuff IF a post containing A links is displayed. So you might still encounter it on the MP3 or DVD threads, for example. Assuming it's still acting that way. I never recreated the issue so I have no idea.

(It *also* speeds up our page rendering time where the code isn't needed!)



Guru Zim
SQL Dejection
Administrator








Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 1 day
Last activity: 18 hours
AIM:  
#18 Posted on | Instant Rating: 8.50
Ah, it is still doing it there. It is not doing it anywhere else.

The pageload does feel much faster now.




Sign up for Folding@Home and join our team. PM me for details.

Ignorance is bliss for you, hell for me.
Thread rated: 6.46
Pages: 1
Thread ahead: the-w.com topics of interest: May 2009
Next thread: Changes coming Monday
Previous thread: The 7
(235 newer) Next thread | Previous thread
Yeah, I kinda forgot to fix the "A" record for www when I removed the temporary redirects. It should resolve now, even though we don't ever use that name once you get here.
- CRZ, We are back (2003)
The W - the-w.com Site Feedback - this site is double clickingRegister and log in to post!

The W™ message board

ZimBoard
©2001-2014 Brothers Zim

This old hunk of junk rendered your page in 0.108 seconds.