The W
Views: 100225907
Main | FAQ | Search: Y! / G | Calendar | Color chart | Log in for more!
30.10.14 0845
The W - the-w.com Site Feedback - New Posts not displaying when you enter topic
This thread has 9 referrals leading to it
Register and log in to post!
Thread rated: 8.57
Pages: 1
(240 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (3 total)
Lise
Mrs. Guru








Since: 11.12.01

Since last post: 426 days
Last activity: 2 days
#1 Posted on | Instant Rating: 8.60
If I click on the "new" on the main page it takes me to the threads, but if I just go to the topic, it doesn't show any threads as "new"
Promote this thread!
CRZ
Big Brother
Administrator








Since: 9.12.01
From: ミネアポリス

Since last post: 6 hours
Last activity: 5 hours
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#2 Posted on | Instant Rating: 8.51
    Originally posted by Lise
    If I click on the "new" on the main page it takes me to the threads, but if I just go to the topic, it doesn't show any threads as "new"
I think that was a side effect of my LAST change. (I missed some dollar signs in the code!) Is it fixed now?



Lise
Mrs. Guru








Since: 11.12.01

Since last post: 426 days
Last activity: 2 days
#3 Posted on | Instant Rating: 8.60
Yup!
Thread rated: 8.57
Pages: 1
Thread ahead: Error message when trying to read a post
Next thread: Somebody's watching you
Previous thread: Huge delays when posting new threads
(240 newer) Next thread | Previous thread
Hah, who put up that site? I actually was browsing the Archive.org of the nWWWo about a month ago. Last I saw, the domain was some kinda porn site or somethin'...... note:
- ironcladlou, OMG, it's the nWWo! (2002)
The W - the-w.com Site Feedback - New Posts not displaying when you enter topicRegister and log in to post!

The W™ message board

ZimBoard
©2001-2014 Brothers Zim

This old hunk of junk rendered your page in 0.069 seconds.