The W
Views: 99014081
Main | FAQ | Search: Y! / G | Calendar | Color chart | Log in for more!
18.9.14 1701
The W - the-w.com Site Feedback - Mark forum read doesn't work on Dolphin browser for android
This thread has 7 referrals leading to it
Register and log in to post!
Thread rated: 7.06
Pages: 1
(48 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (5 total)
Zeruel
Thirty Millionth Hit
Moderator








Since: 2.1.02
From: The Silver Spring in the Land of Mary.

Since last post: 5 days
Last activity: 3 hours
#1 Posted on | Instant Rating: 6.51
This isnt critical because i only browse 1% of the time on my phone, but for some reason, forums are still marked as new after i click mark forum read from the Dolphin browser on my phone. Im 99% sure it is a browser issue because it is a new issue, but just wanted to give a heads up.



-- 2006 Time magazine Person of the Year --



-- July 2009 Ordained Reverend --
Promote this thread!
CRZ
Big Brother
Administrator








Since: 9.12.01
From: ミネアポリス

Since last post: 4 hours
Last activity: 21 min.
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#2 Posted on | Instant Rating: 9.45
I'm fairly certain it would have to be something on the client side because that link's behaviour wouldn't change on our end for a different browser.

When you bring up the index after marking a forum read, do you find that the time displayed on that page is a minute or two behind (perhaps "cache time") instead of the "right now" time?

Does Dolphin have any cache settings you can adjust?



Zeruel
Thirty Millionth Hit
Moderator








Since: 2.1.02
From: The Silver Spring in the Land of Mary.

Since last post: 5 days
Last activity: 3 hours
#3 Posted on | Instant Rating: 6.51
I will have to do more testing. At home, connected to my wi-fi, it worked as expected. When I was on 3G in a food court at the mall, it wasn't working.

I have more errands tomorrow, I'll look at the time-stamp when I mark it read.



-- 2006 Time magazine Person of the Year --



-- July 2009 Ordained Reverend --
samoflange
Lap cheong








Since: 22.2.04
From: Cambridge, MA

Since last post: 337 days
Last activity: 329 days
#4 Posted on | Instant Rating: 6.31
Works fine on Dolphin on my phone, but I am still using Android 2.3 so it may be a different version if you are on 4.0+.
Zeruel
Thirty Millionth Hit
Moderator








Since: 2.1.02
From: The Silver Spring in the Land of Mary.

Since last post: 5 days
Last activity: 3 hours
#5 Posted on | Instant Rating: 6.51
It must be a cache issue on my end.

I marked a few forums read and only Pro Wrestling was giving me trouble. The clock was correct, but it was still marked NEW. I went into the forum and threads were still marked NEW. I refreshed, and they were no longer new. I went to the main page, PW was still NEW. I refreshed and NEW went away.

Long story short, if I refresh the page, the NEW graphics go away.



-- 2006 Time magazine Person of the Year --



-- July 2009 Ordained Reverend --
Thread rated: 7.06
Pages: 1
Thread ahead: the-w.com topics of interest: April 2013
Next thread: Test Pattern
Previous thread: How much would you hate this change?
(48 newer) Next thread | Previous thread
A guest took 58M - closest users on either side were Texas Kelly and Texas Kelly - hey! Recent millions (and how long it took to get there): 58M 31 Jan 2010 22:50:49 (48:06:33:39) 57M 14 Dec 2009 16:17:10 (54:00:07:08) 56M 21 Oct 2009 17:09:32 (59:04:38:...
The W - the-w.com Site Feedback - Mark forum read doesn't work on Dolphin browser for androidRegister and log in to post!

The W™ message board

ZimBoard
©2001-2014 Brothers Zim

This old hunk of junk rendered your page in 0.073 seconds.