The W
Views: 98918613
Main | FAQ | Search: Y! / G | Calendar | Color chart | Log in for more!
15.9.14 1958
The W - Internet & Computers - Firefox Trouble
This thread has 23 referrals leading to it
Register and log in to post!
Thread rated: 5.51
Pages: 1
(294 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (4 total)
CEOIII
Boudin rouge








Since: 25.7.02
From: Franklin, PA

Since last post: 7 days
Last activity: 5 hours
#1 Posted on | Instant Rating: 3.01
I know my connection is working, I'm doing this with IE. But Firefox won't connect to the internet. I got a message in the corner claiming I had a new update, I clicked it, shutdown Firefox, started it back up, now I get page load errors. No idea what the hell's going on.



I'm Charlie Owens, good night, and good luck.
Promote this thread!
CHAPLOW
Morcilla








Since: 14.5.04
From: right behind you

Since last post: 90 days
Last activity: 90 days
#2 Posted on | Instant Rating: 8.00
    Originally posted by CEOIII
    I know my connection is working, I'm doing this with IE. But Firefox won't connect to the internet. I got a message in the corner claiming I had a new update, I clicked it, shutdown Firefox, started it back up, now I get page load errors. No idea what the hell's going on.


same exact thing is happening to me...

last time it happened all of my browsers stopped working and i had to use the google earth browser

i fixed it by updating IE... but that's not even doing it this time

>:(
CEOIII
Boudin rouge








Since: 25.7.02
From: Franklin, PA

Since last post: 7 days
Last activity: 5 hours
#3 Posted on | Instant Rating: 3.01
Wound up going back to an old restore point (just after I installed Windows Messenger) so problem solved. Whatever the actual problem was.

Crisis averted, resume your lives.




I'm Charlie Owens, good night, and good luck.
CHAPLOW
Morcilla








Since: 14.5.04
From: right behind you

Since last post: 90 days
Last activity: 90 days
#4 Posted on | Instant Rating: 8.00
Damn. I dont have any restore points because I had that process turned off since it had never solved a problem for me in the past.

Im calling HP support tomorrow... hopefully they have answers but Im gonna ask them to send me Recovery Disks that actually work.
Thread rated: 5.51
Pages: 1
Thread ahead: Apple .Mac / MobileMe Mess
Next thread: Cuil.com
Previous thread: Ripping audio from DVD?
(294 newer) Next thread | Previous thread
So among the perks of my hosting service is a free forum. Problem is, it's apparently been hacked by "Aten" All the usual steps (banning, deleting the new forum created to announce the hacking)
- J. Kyle, I got SERVED (2007)
The W - Internet & Computers - Firefox TroubleRegister and log in to post!

The W™ message board

ZimBoard
©2001-2014 Brothers Zim

This old hunk of junk rendered your page in 0.106 seconds.