The W
Views: 99057399
Main | FAQ | Search: Y! / G | Color chart | Log in for more!
20.9.07 0110
The 7 - the-w.com Site Feedback - Mozilla Question Register and log in to post!
(805 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (3 total)
Whitebacon
Boudin blanc
Level: 94

Posts: 50/2468
EXP: 8345728
For next: 10960

Since: 12.1.02
From: Fresno, CA

Since last post: 34 days
Last activity: 1 day
AIM:  
ICQ:  
#1 Posted on 19.6.02 0205.05
Reposted on: 19.6.09 0213.06
Why can't I use my old bookmarks? Is it because they were imported from IE?
Promote this thread!
Guru Zim
SQL Dejection
Administrator
Level: 139

Posts: 813/6009
EXP: 31822676
For next: 644851

Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 8 days
Last activity: 38 min.
AIM:  
#2 Posted on 19.6.02 1341.42
Reposted on: 19.6.09 1343.03
My bookmarks from IE were imported, but in the imported bookmarks folder.

Hm... maybe it's like the old communicator. Did you create a new profile or anything? Maybe your old bookmarks are in a different profile.
Whitebacon
Boudin blanc
Level: 94

Posts: 51/2468
EXP: 8345728
For next: 10960

Since: 12.1.02
From: Fresno, CA

Since last post: 34 days
Last activity: 1 day
AIM:  
ICQ:  
#3 Posted on 19.6.02 1729.01
Reposted on: 19.6.09 1729.02
Thanks, it was just easier to start fresh, I've only had broadband for a month now and had only brought a couple of sites over from AOhell, so I didn't worry about it. The strange thing was, was that the actuall imported links worked, but the ones I had pasted into a different folder didn't work.
ALL ORIGINAL POSTS IN THIS THREAD ARE NOW AVAILABLE
Thread ahead: Login problem
Next thread: TheBucsFan - Your #1 Poster
Previous thread: 2,000,000 pages viewed
(805 newer) Next thread | Previous thread
The 7 - the-w.com Site Feedback - Mozilla QuestionRegister and log in to post!

The W™ message board - 7 year recycle

ZimBoard
©2001-2014 Brothers Zim
This old hunk of junk rendered your page in 0.178 seconds.