The W
Views: 117152068
Main | FAQ | Search: Y! / G | Color chart | Log in for more!
23.10.09 1313
The 7 - Site Feedback - Dial Up Mode Problem Register and log in to post!
(253 newer) Next thread | Previous thread
Post (6 total)
Mr. Boffo
Level: 117

Posts: 1500/3844
EXP: 17394184
For next: 453764

Since: 24.3.02
From: Oshkosh, WI

Since last post: 1182 days
Last activity: 1143 days
#1 Posted on 8.3.06 0940.14
Reposted on: 8.3.13 0940.47
In , in the first post, when I'm in dial up mode all I see is
(edited by Mayhem on 7.3.06 2038) . When I switch back to full graphics, the rest of the post appears.
Promote this thread!
Boudin rouge
Level: 48

Posts: 171/495
EXP: 807768
For next: 15780

Since: 30.1.02
From: South Georgia

Since last post: 1749 days
Last activity: 44 days
#2 Posted on 8.3.06 1006.01
Reposted on: 8.3.13 1006.22
What happens if you switch back to dial up? If you see the same (edited by Mayhem on 7.3.06 2038), reload or refresh the page and see if it won't force the cache to refresh. If that doesn't fix it and no one else has ideas, maybe a little more info is in order:

What kind of browser and what version?

Where are you connecting from?
Spaceman Spiff
Level: 104

Posts: 2188/2930
EXP: 11662964
For next: 199201

Since: 2.1.02
From: Philly Suburbs

Since last post: 33 days
Last activity: 18 min.
#3 Posted on 8.3.06 1034.36
Reposted on: 8.3.13 1035.39
I get the same thing. Switched back/forth between full graphics & dial-up, and refreshed, it it still does the same thing.

I'm using Firefox 1.0.7 at work. I noticed this at home, where I use a newer version of Firefox.
Lap cheong
Level: 81

Posts: 797/1633
EXP: 4852891
For next: 139979

Since: 2.1.02
From: Oconomowoc, WI

Since last post: 5 days
Last activity: 22 hours
#4 Posted on 8.3.06 1037.09
Reposted on: 8.3.13 1038.27
And if you quote that post, all you get is the "edited by" information.
Thirty Millionth Hit
Level: 134

Posts: 2899/5279
EXP: 28206024
For next: 381024

Since: 2.1.02
From: The Silver Spring in the Land of Mary.

Since last post: 34 days
Last activity: 3 days
#5 Posted on 8.3.06 1047.24
Reposted on: 8.3.13 1047.49
You're having problems because his entire post, except for the "Edited by" part is in his header and not in the post proper.

I re-edited his post and it's fixed now.

(edited by Zeruel on 8.3.06 1154)
Guru Zim
SQL Dejection
Level: 143

Posts: 3749/6112
EXP: 35216603
For next: 615292

Since: 9.12.01
From: Bay City, OR

Since last post: 40 days
Last activity: 1 day
#6 Posted on 8.3.06 1246.44
Reposted on: 8.3.13 1247.24
Nice catch on that one.
Thread ahead: Thirty-three million wasted clicks
Next thread: Happy St. Patty's Day!
Previous thread: W OF THE WEEK: 06.09
(253 newer) Next thread | Previous thread
The 7 - Site Feedback - Dial Up Mode ProblemRegister and log in to post!

The W™ message board - 7 year recycle

©2001-2015 Brothers Zim
This old hunk of junk rendered your page in 0.177 seconds.