The W
Views: 100918316
Main | FAQ | Search: Y! / G | Color chart | Log in for more!
27.11.07 1710
The 7 - the-w.com Site Feedback - Error on the main page Register and log in to post!
(196 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (2 total)
bubblesthechimp
Boudin rouge
Level: 48

Posts: 414/520
EXP: 807116
For next: 16432

Since: 22.3.02
From: Weymouth, Ma

Since last post: 35 days
Last activity: 1 day
#1 Posted on 14.10.05 1849.41
Reposted on: 14.10.12 1850.12
Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/the-w.com/function.php on line 536

At different times during the day i'm getting this error report while viewing The W with both Mozilla and IE. Sometimes the page will load fine. Other times it comes up with this error. Also I cannot log on to the board and there are no links on the main page for any of the forums. I can still access the forums through the "Updated in the last 24 hours link" All the subpages still work. Just no log in, no front page forum links and it just seems totally random.
Promote this thread!
CRZ
Big Brother
Administrator
Level: 214

Posts: 6969/16370
EXP: 144137950
For next: 1587470

Since: 9.12.01
From: ミネアポリス

Since last post: 1 hour
Last activity: 1 min.
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#2 Posted on 14.10.05 2020.54
Reposted on: 14.10.12 2021.05
    Originally posted by bubblesthechimp
    Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/the-w.com/function.php on line 536

    At different times during the day i'm getting this error report while viewing The W with both Mozilla and IE. Sometimes the page will load fine. Other times it comes up with this error. Also I cannot log on to the board and there are no links on the main page for any of the forums. I can still access the forums through the "Updated in the last 24 hours link" All the subpages still work. Just no log in, no front page forum links and it just seems totally random.
Probably a cookie issue...like, maybe somehow you've got one but not the other.

If the "Logout" link isn't available, see if you can delete any "the-w.com" cookies you might have so you can re-log in. Oh...wait, actually go ahead and try this link: http://the-w.com/login.php/action=logout

Bottom line: I bet logging out and back in will fix you.
ALL ORIGINAL POSTS IN THIS THREAD ARE NOW AVAILABLE
Thread ahead: Thirty million wasted clicks
Next thread: A Spend Question
Previous thread: Auto redirect not working in Firefox
(196 newer) Next thread | Previous thread
Related threads: Triple W - the-w.com topics of interest: September 2005 - Google's idea of sites "related" to us - at least, RIGHT NOW - More...
The 7 - the-w.com Site Feedback - Error on the main pageRegister and log in to post!

The W™ message board - 7 year recycle

ZimBoard
©2001-2014 Brothers Zim
This old hunk of junk rendered your page in 0.175 seconds.