The W
Views: 106157677
Main | FAQ | Search: Y! / G | Color chart | Log in for more!
3.8.08 2038
The 7 - the-w.com Site Feedback - "Mark all forums read" Link Broken? Register and log in to post!
(247 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (4 total)
Leroy
Boudin blanc
Level: 93

Posts: 597/2330
EXP: 7893210
For next: 159630

Since: 7.2.02

Since last post: 3 days
Last activity: 2 days
#1 Posted on 11.9.05 2326.44
Reposted on: 11.9.12 2327.05
"On the main page, for some reason, the "Mark all forums read" link isn't doing anything. I run OS X 10.4, and I attempted using both Opera and FireFox. Nothing changes...

Just thought I should let someone know...

P.S. Is it better to post this stuff here, or PM the admins directly?

(edited by Leroy on 11.9.05 2127)
Promote this thread!
CRZ
Big Brother
Administrator
Level: 217

Posts: 6845/16594
EXP: 150925700
For next: 2041537

Since: 9.12.01
From: ミネアポリス

Since last post: 2 days
Last activity: 41 min.
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#2 Posted on 12.9.05 0802.56
Reposted on: 12.9.12 0803.03
    Originally posted by Leroy
    "On the main page, for some reason, the "Mark all forums read" link isn't doing anything. I run OS X 10.4, and I attempted using both Opera and FireFox. Nothing changes...

    Just thought I should let someone know...

    P.S. Is it better to post this stuff here, or PM the admins directly?

    (edited by Leroy on 11.9.05 2127)
I probably broke when I made a change yesterday "fixing" something else. I'll try to get to it later today and figure out what's up.

EDIT: This should be fixed. Let me know if you still have any problems EITHER with posts you've already read showing up as "new" a second time - or with your "mark read" dates not seeming to update. Posting in this thread is fine, PM is also fine, email is fine...IMs will probably be ignored. ;-)

(edited by CRZ on 12.9.05 0824)
Leroy
Boudin blanc
Level: 93

Posts: 598/2330
EXP: 7893210
For next: 159630

Since: 7.2.02

Since last post: 3 days
Last activity: 2 days
#3 Posted on 12.9.05 1221.51
Reposted on: 12.9.12 1222.53
Yep, everything seems back to normal. Thanks.
Jonny_English
Mettwurst
Level: 28

Posts: 141/157
EXP: 126809
For next: 4531

Since: 18.3.04
From: Derby, UK

Since last post: 3137 days
Last activity: 2960 days
#4 Posted on 18.9.05 0922.34
Reposted on: 18.9.12 0922.36
As a confirmed technophobe, this may just be something I am doing wrong, but the "mark all forums read" link fails to work for me probably two or three times a week (I visit at least daily), dunno if this is relevant to you, CRZ.
ALL ORIGINAL POSTS IN THIS THREAD ARE NOW AVAILABLE
Thread ahead: Google's idea of sites "related" to us - at least, RIGHT NOW
Next thread: the-w.com topics of interest: September 2005
Previous thread: Most Popular Site Referrals
(247 newer) Next thread | Previous thread
The 7 - the-w.com Site Feedback - "Mark all forums read" Link Broken?Register and log in to post!

The W™ message board - 7 year recycle

ZimBoard
©2001-2015 Brothers Zim
This old hunk of junk rendered your page in 0.163 seconds.