The W
Views: 130757083
Main | FAQ | Search: Y! / G | Color chart | Log in for more!
20.2.11 0127
The 7 - Random - Service Pack 2 Register and log in to post!
(983 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (7 total)
SlipperyPete
Bauerwurst
Level: 24

Posts: 8/102
EXP: 72393
For next: 5733

Since: 13.8.04

Since last post: 4816 days
Last activity: 4816 days
#1 Posted on 24.8.04 1524.56
Reposted on: 24.8.11 1526.45
Has anyone installed SP2 on their XP machines? My automatic update setting keeps bugging me to install it, but the only things I've heard about it have been negative. It supposedly conflicts with several programs and I saw some comments from people who said they had to remove it to get their internet connections to work again.

Anyone here have any stories? Do you even need to install it?
Promote this thread!
bash91
Merguez
Level: 57

Posts: 241/711
EXP: 1455331
For next: 30606

Since: 2.1.02
From: Bossier City, LA

Since last post: 2014 days
Last activity: 114 days
#2 Posted on 24.8.04 1609.53
Reposted on: 24.8.11 1611.06
If you use p2p much, everything I've read says that SP2 will mess that up. I know our IT staff has been pleased with SP2 and haven't really had much to say other than it's a pain because the patch is so big. Our IT director says he thinks it's an absolute necessity to install. Most of what I've seen admits there may be problems with some programs, but it's a lot better install it than not.

Of course, I may change my mind soon since I've not yet had the pleasure because I'm running 98 on my desktop and XP Pro on the laptop. I'll let you know how I feel after MS rolls out SP2 for XP Pro and I've played with it.

Tim
Bullitt
Shot in the dark
Level: 88

Posts: 1299/1933
EXP: 6518968
For next: 131722

Since: 11.1.02
From: Houston

Since last post: 538 days
Last activity: 538 days
#3 Posted on 24.8.04 2022.41
Reposted on: 24.8.11 2023.18
I installed it over the weekend.

Everything seems fine, although I haven't tried a p2p to check that. The only thing bugging me was the virus monitor....once I turned that off, it's been working great.
bash91
Merguez
Level: 57

Posts: 242/711
EXP: 1455331
For next: 30606

Since: 2.1.02
From: Bossier City, LA

Since last post: 2014 days
Last activity: 114 days
#4 Posted on 25.8.04 2155.54
Reposted on: 25.8.11 2158.20
I just finished installing it and had/have no problems. The total time taken by the whole process was about an hour and was really simple. Of course, I'm not using the MS firewall because I much prefer Zone Alarm so I'm avoiding what I understand to be the biggest problem area.

Tim
wmatistic
Andouille
Level: 91

Posts: 114/2190
EXP: 7341664
For next: 127277

Since: 2.2.04
From: Austin, TX

Since last post: 333 days
Last activity: 217 days
AIM:  
#5 Posted on 26.8.04 2242.41
Reposted on: 26.8.11 2242.50
I had installed the beta versions long ago and installed the final the day it was released. Haven't had any problems and it certainly provided some nice new features, best of which would be the built in pop up blocker in IE. Doesn't stop float over ads, but nice anyway.

The people that are bitching...well they'd be bitching no matter what. Ohhhh, Microsoft doesn't do enough to protect us, we need more security!! Ohhh Microsoft put in too much security, now I have to take extra steps to get around it!!!

Just the typical whining.
Jaguar
Knackwurst
Level: 110

Posts: 2437/3282
EXP: 14407166
For next: 1766

Since: 23.1.02
From: In a Blue State finally

Since last post: 383 days
Last activity: 185 days
#6 Posted on 26.8.04 2254.50
Reposted on: 26.8.11 2259.01
Well, it does completely fuck up City of Heroes when you're in a large group for some reason. So if you're as addicted to that as I am, don't update.

-Jag
jwrestle
Lap cheong
Level: 81

Posts: 571/1616
EXP: 4789238
For next: 203632

Since: 4.4.03
From: Nitro WV

Since last post: 532 days
Last activity: 294 days
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#7 Posted on 29.8.04 1715.23
Reposted on: 29.8.11 1715.59
I just updated to SP2 other than a slow first boot due to being on an older processor I haven't had any problems with P2P networks or my internet connection.

So far it seems as if the computer is actually running a bit faster than it was last running so for now it gets a passing grade of C.

ALL ORIGINAL POSTS IN THIS THREAD ARE NOW AVAILABLE
Thread ahead: need help recording with VCR
Next thread: "I found a digital camera in the woods" - Murder caught on tape, or publicity stunt?
Previous thread: Beer in Aluminum Bottles
(983 newer) Next thread | Previous thread
The 7 - Random - Service Pack 2Register and log in to post!

The W™ message board - 7 year recycle

ZimBoard
©2001-2018 Brothers Zim
This old hunk of junk rendered your page in 0.267 seconds.