The W
Views: 138200992
Main | FAQ | Search: Y! / G | Color chart | Log in for more!
14.11.11 1221
The 7 - the-w.com Site Feedback - CRZ's World broken? Register and log in to post!
(555 newer) Next thread | Previous thread
User
Post (7 total)
Merc
Potato korv
Level: 56

Posts: 247/680
EXP: 1391653
For next: 6532

Since: 3.1.02
From: Brisbane, Australia

Since last post: 2772 days
Last activity: 2750 days
#1 Posted on 11.10.04 0627.50
Reposted on: 11.10.11 0629.01
It only appears to be that forum for me, but the tables are out of whack or some such technical thing.
The W of the Week post from CRZ contained the footer info, but looked OK on the compose reply screen and after my reply was added things looked a whole heap worse.

Edit: It only seems to be the W of the Week thread. The rest is normal.

(edited by Merc on 11.10.04 2130)
Promote this thread!
Zeruel
Thirty Millionth Hit
Moderator
Level: 137

Posts: 2315/5283
EXP: 30137552
For next: 735381

Since: 2.1.02
From: The Silver Spring in the Land of Mary.

Since last post: 545 days
Last activity: 487 days
#2 Posted on 11.10.04 0741.32
Reposted on: 11.10.11 0743.12
Under IE 6.0 on XP SP2, I have zero problems with the forum and post in question.

Maybe if you took a screenshot and emailed it to one of the Zims, they could look into the problem if it's as bad as you say.
rinberg
Boudin rouge
Level: 49

Posts: 62/495
EXP: 862379
For next: 21510

Since: 30.1.02
From: South Georgia

Since last post: 2501 days
Last activity: 547 days
#3 Posted on 11.10.04 1327.57
Reposted on: 11.10.11 1328.21
How about this for an example of what is broke?

(Edit: Using IE 6 or Firefox 0.9.3 and WinXP)

(edited by rinberg on 11.10.04 1436)
thecubsfan
Scrapple
Moderator
Level: 146

Posts: 1031/6189
EXP: 38284809
For next: 228577

Since: 10.12.01
From: Aurora, IL

Since last post: 2 days
Last activity: 23 hours
#4 Posted on 11.10.04 1404.00
Reposted on: 11.10.11 1404.03
Ah, it shows up when you're not logged in. Must be some bad mix of the google code and the image code.
emma
Cherries > Peaches
Level: 92

Posts: 1119/2125
EXP: 7555333
For next: 201634

Since: 1.8.02
From: Phoenix-ish

Since last post: 12 days
Last activity: 3 days
#5 Posted on 11.10.04 1637.42
Reposted on: 11.10.11 1639.27
I'm logged in, running dial-up mode, & am getting a similar ugliness -- Mozilla 1.7.2 ...

Seems to straighten itself out when I switch to "Full Graphics" though.

(edited by emma on 11.10.04 1444)
Merc
Potato korv
Level: 56

Posts: 248/680
EXP: 1391653
For next: 6532

Since: 3.1.02
From: Brisbane, Australia

Since last post: 2772 days
Last activity: 2750 days
#6 Posted on 12.10.04 0056.44
Reposted on: 12.10.11 0056.49
I always use dial up mode. Switching to full graphics made it good for me too. I never thought of that.
CRZ
Big Brother
Administrator
Level: 228

Posts: 5187/17331
EXP: 179416645
For next: 2312612

Since: 9.12.01
From: ミネアポリス

Since last post: 2 days
Last activity: 9 hours
AIM:  
ICQ:  
Y!:
#7 Posted on 12.10.04 0113.04
Reposted on: 12.10.11 0119.51
Yeah, it's a dial-up mode thing that I KNOW about, yet because I have a cold I clumsily mis-HTML'd my post up yesterday causing grief to all the dial-up mode users (and lurkers). I'll try to remember to fix the code to detect that problem automatically later but for now I edited the post.
ALL ORIGINAL POSTS IN THIS THREAD ARE NOW AVAILABLE
Thread ahead: Careful what you post.....
Next thread: A Feature I Would Find Useful in Situations Like This
Previous thread: GOOGLE HOORAY
(555 newer) Next thread | Previous thread
The 7 - the-w.com Site Feedback - CRZ's World broken?Register and log in to post!

The W™ message board - 7 year recycle

ZimBoard
©2001-2018 Brothers Zim
This old hunk of junk rendered your page in 0.078 seconds.